Haha.

Går ju inte att göra annat än att skratta när man läser tidigare inlägget.
Ska försöka ta lärdom av detta och inte sitta och svamla med tangentbordet mitt i natten.
Rätt fin träningsverk i benen idag men jag är fortfarande imponerad över min ork och tempo jag hade ute på natten lugna gator. Kanske kan bli nya grejen efter krogen. Istället för att slå sig ned med en kebab på nån slafsig sylta bland alla jobbiga fyllon så pyser man hem och snörar på sig joggingskorna. Har man fått med sig sällskap hem blir ju rundan bara trevligare :)
Tanken som slog mig själv när jag tänkte över vad jag sysslade med igår är att jag iaf vill dementera eventuella funderingar på vilka sköna substanser jag gick på igår. Heineken har visat sig vara ett jäkla raketbränsle!

Idag vart det iaf en rejäl sovmorgon, rikitigt skönt med semester alltså!
Gjorde lite gröt till frukost och sen låg jag och kollade på lite sköna UFC-matcher  i vanlig ordning.
Tack till alla er på Piratebay som haft orken att lägga ut alla dom senaste galorna!
Sen ringde Peter och så tog vi en vända på bolaget inför nyårsafton.
2 bubbel, 2 flaskor starsprit och 48 öl borde vi kunna strö oss på dom kommande två dagarna utanför Bräcke.

Lite middag på det, sen gym och ett varv runt berget så finner jag nu mig själv sittandes/liggandes framför Fellowship of the Rings. Har väl halva kvar på extended så är väl en tvekpuck om man ids se klart hela ikväll eller om man ska sluta sällskap med mr Sandman istället.


Natti

Schhhhhh!

Ska berätta en liten hemlighet men först ska vi avverka några andra saker.

Julafton vart så bra den bara hade kunnat bli! En väldigt harmonisk afton med familj och nära och kära.
Juldagen spenderades ute på Olearys tillsamans med bl.a. bror, natalie, crillle, gurra m.fl.
Hade en superkul kväll ute då jag träffade alla möjliga nya och gamla kamrater.
Annandagen spenderas solo hemma hos mig med lite UFC och så...
På lördag eftermiddag vart till att bege sig till squash-hallen tillsammans med Tomas och Putte.
Var länge sen jag var så slutkörd efter att Tomas vallat runt en på banan några set.
Sen vart det bastu med några öl och efter det drog vi hem till mig och käkade nachos och fortsatte med öldrickadet och kollade på en film eller två. En riktig superkväll!

Dagen till ära vart det sovmorgon, sen ut och ta den dagliga 7 km promenaden. Hälsade på hemma och sa hej då till Natalie som skulle åka tillbaka till Uppsala ikvälll.
Sen kokade jag ihop en spartansk potatissoppa till middag så kom jonas hem till mig och vi drack rom och cola. Även en del öl innan vi begav oss in mot Martié där Flukta höll hov.
Massvis med karma till mig då en liten söt tös visade strort intresse till mig i slutet på kvällen, men då hon inte riktigt hade full koll med vad hon sysslade med så skickade jag hem henne till sig istället för till mitt casa :)
Stora pluspoäng där! Believe it or not.

Så till min lilla hemlighet.
Efter att ha traskat hem till mitt ljuva hem och lagt mitt till sängs kände jag att kroppen bara spritte av energi. Helt omöjligt att somna kände jag. Klockan var bra precis tre på natten. Självklart vet jag att man ska hålla sig undan från fysisk aktivitet när man har alkohol i kroppen, men bättre nån aktivitet än ingen alls iaf! Som jag sa så kände jag att kroppen bara spritte av energi när jag lagt mig till sängs, helt omöjligt att sova!! Sagt och gjort! Kl 03.00 drog jag på mig understället och vindtäta byxor, skaljacka och ipod och begav mig  ut och sprang runt berget, 7 km. Tror jag aldrig haft så bra tempo hela vägen, kände mig som ett djur.
Detta gjorde jag för jag tycker det är kul att se hur långt jag kan pusha min egen kropp vid olika förutsättningar. Var dock lite dåligt med sällskap den här tiden på dygnet. Vilket fall så känns det som att så länge man har Avenged Sevenfold i lurarna kan man köra på hur länge som helst. Vaderna tog dock en del stryk så nu har det kurerats med tigerbalsam!

Nu är klockan 04:30 så det är hög tid att läga sig nu, har inte den där energin kvar känner jag :)

Nu är det officiellt!

2 veckors ledighet. Kan inte klaga.
Imorn är det min första julaftonmorgon by my own här hemma i lägenheten. Förra julen spenderades ju i Thai...
Har iaf laddat kylen med en korv Bob's risgrynsgröt. Även stämt av tillgången utav socker, kanel och kall mjölk så det känns bra! Ser fram emot en lugn och skön julafton imorgon!

God jul!

0 I\I $ I) @ G

Då ska vi se...

Helgen var inget att klaga på. I fredags bjöd jag några få lyckligt utvalda på middag. Efter att ha sköljt ner maten med några kalla amerikanska buds vart det glögg-bjudning! Tog tillfälle att sprätta plasten på årets glögg. Blåbär sa flaskan, glögg smakade det ju iaf sa jag. Var visserligen riktigt god. Sen togs det tunga arsenalet fram i form av Blossas glögg som är spetsad med rom. Fint tryck i den! Är nog favoritglöggen sedan tidigare vintrar.
Senare på kvällen anslöt ragnar, westin och limpan. Givetvis vart det en del GH: World tour :)


Kvällens första snedsteg var då vi stod utanför och väntade på taxin som jag hade beställt. Enda felet var att jag tidigare under kvällen hade hamnat i taxi östersunds telefonkö vilket fick mig att lägga på luren med tanke att ringa igen kort senare. Detta glömde jag så klart och när vi stod där ute och väntade hade min hjärna förvandlat min påläggning av telefonen till en exemplarisk taxibokning med tid och välartikulerad adressuttalning. Kom visserligen på detta ganska snabbt och vi fick en ny taxi lovad om 15 minuter så ingen fara på taket. Dom 15 minuterna spenderade jag och jimmy med att dela med oss utav poänglösa historier utav de längre slagen. Jimmy slog på stort och bjöd på historien om klenaste pojken i byn som skulle flytta storsten ute på åkern...
Kvällens andra snedsteg var vi skulle betala garderob och jag upptäcker att jag valt att lämna plånboken hemma.
Tur jag har kapitalstarka kompsiar som Ragnar som kan sticka till en några hundralappar.


Lördagkväll spenderades hemma hos Tomas tillsammans med hans bror Putte.
Ett gäng nya kalla buds sänktes tillsammans med GH och Batman The Dark Knight. Lyckades komma hem vid tre-snåret. Inte det lättaste att ta sig hem ända i från Ås :)

Gångna dagarna har spenderats på jobbet, i gymmet och runt berget.
Har även kommit igång med lite tv-spelade vilket känns schysst. Har tagit mig i kragen och ska spela ut Uncharted - Drake's Fortune på PS3an. Alltid lika intressant hur tv-spelinstresset vaknar upp från det döda så fort det blir vinter igen. Tog några konsoller innan jag fattade att jag inte skulle sälja allt på sommaren för att sedan bli tvungen att köpa allt nytt igen på vintern :P Iaf 2 st Xbox och 3 st PS2or.


Idag då? Lyckades för första dagen den här veckan masa mig till jobbet den tid jag tänkt. Tur att vi har flex now days :)
I köket fortsätter min resa längs matlagningens långa väg. Försöker köra lite nya bra rätter, vilket inte är det lättaste.
Shit vilken dålig fantasi man har, är väl visserligen inte den enda. Hur som haver så kokades det ihop en potatis- och löksoppa. Resultat var så pass bra så den kommer att hamna på menyn igen nästa vecka igen.
Näe nu ska jag sluta svamla och flytta mig till soffan istället. Måste ju som sagt hitta Eldorados skatt 8-)

.

-18 *C

Idag skiljdes agnarna från vetet. Mötte ganska få pedestranter på svängen runt berget ikväll :)

Inte mycket nytt

Shit, varför ska det vara så jobbigt att träna för? Var riktigt slitsamt i gymmet idag. Snart kommer tobbe förbi så tar vi ett varv runt berget. Blir perfekt uppladdningen inför Boston Teaparty ikväll.
Denna vecka lär inte bli mycket mer än att jobba och träna.
Funderar även på att ha en vit helg nu i slutet på veckan. Är ju visserligen Lucia så det återstår att se vilka som ska ut och härja så kanske man gör sällkap.

Har även skaffat en sjukt bra musiktjänst! Kan inte göra annat än att rekommendera alla att gå in på Spotify och anmäla er om att få en invite för att få prova tjänsten gratis. Vet dock inte hur länge. Tar cirka två veckor att få inviten på mailen.
Du tankar sen hem ett program som påminner om iTunes/Winamp där mer eller mindre all jäkla musik finns att söka på så streamar programmet musiken du vill spela. Funkar klockers! Inga laddningstider eller hackande låtar, kvalitén är i 192 kbit. Har inte orkat tanka ner en enda låt sen jag fick mitt konto, tack Öhd.

Det här var iof också lite kul... Piratskoj

Joru

Senaste nytt!

Dagen var tänkt att vara en 7-20 arbetsdag. Som tur var har vi jobbat ifrån oss så duktigt så det behövdes ingen övertid idag.
Var inte riktigt på G för det även om dom extra pengarna alltid är sweet. Finns alltid nya roliga hål att stoppa dom i när man vet att det blir lite extra på lönen :)

Hur som haver så ringde Peter väldigt lägligt och frågade om jag inte var sugen att hänga med och kika på skidskytte världscupen. Något jag inte var sen att tacka ja till då övertiden uteblev!
Sagt och gjort så laddade vi en termos kokkaffe. Styrkan i kaffet gjorde att man nästan fick klappa termosen i botten som en gammal Heinz-flaska för att få något ur den. Pigg vart man ju iaf :) Snörade även på mig mina nya Meindl kängor med förväntansfulla fingrar, kvällen till ära!
Otroligt kul att det var en östersunds-tjej som passade på att visa formen och sköt hem guldet!
Min skidskyttepremiär kunde knappast blivit bättre! Alltid kul när det går bra för våra svenskar!


Fick även en riktig grym "present" på jobbet idag! Tomas och Martin hade snickrat ihop världens grymmaste mikrofonställ till mitt GH: World Tour! Imorn kör vi rocknight med öl, käk och allt som hör till. Ska bli sjukt kul! :)


Hopfällt läge


Utsträckt läge


Stabil fot med gummifötter under


Låsskruv för teleskopfunktionen


Hållaren för mikrofonen

Om nån sen har kordinationsförmågan att spela ett instrument och samtidigt sjunga återstår ju att se!
Speciellt efter ett gäng öl :P

RSS 2.0