Bättre tider.

Som ni kommer att märkar har jag "orkat" ändra windows-inställningarna så att jag kan använda våra fina ganska svenska bokstäver.

Iaf så har vi haft två riktigt fina dagar! Vädret har varit riktigt bra och jag har förlorat skinn på näsan :)
Igår så hyrde vi två mopeder och begav oss mot den södra halvön här på Bali. Resans mål var att besöka Dreamland som är en riktigt fin strand belägen bland massa höga klippor. Andra målet var att besöka ett tempel som jag inte kan namnet på men det går under namnet "ap-templet" och hyser såklart boende för en jäkla massa apor!
Självklart kunde vi inte hitta rätta vägen till Dreamland direkt så vi tog en liten omväg med längs lite grusvägar och vips var vi ute på asfalterade vägar ute på en golfbana med skyltar som "Warning! Crossing golfcarts" men tillslut kom vi rätt.
Den tänkta 45 minuters turen tog snarare 2 timmar :)

Efter att ha käkat och lekt lite i vågorna på Dreamland tänkte vi att vi lika gärna kunde börja åka hem mot Kuta och strunta i ap-templet eftersom det säkert skulle ta lite tid att ta sig hem. Efter en högtersväng (som skulle vara en vänstersväng) hamnade vi efter 10 minuters körning vid ap-templet :) När vi ändå var där så kunde vi ju ändå kolla in aporna tänkte vi.
När vi åkte hem lyckades vi typ pricka rusningstiden på den fyr-filiga vägen. Sen att det regnat där och att vägen stundtals var översvämmad gjorde ju det hela ännu mer intressant. Men vi tuffade på i våra extremt fula hjälmar. Safety first! :)
Alla tre gick och powernappade lite vid 21-tiden. Slutade med att vi vaknade strax efter 10 nästa morgon.
Sjukt skönt att ladda batterierna!

Idag så har hela dagen ägnats åt surfning! Vi har blivit lite tjenis med en kille som heter Joppie som jobbar i en surfshop precis där vi bor så vi hyrde brädor en timmes grundlektion utav dom. Var sjukt roligt! Vi ville aldrig sluta så vi surfade i hela 6 timmar idag. Är rätt slut :) Ingen tvekan om att det blir mer surfing under dom resterande nio dagarna!
Nu ska vi iväg och käka sen blir det utgång tillsammans med Joppie. Ska bli riktigt sköj!

Som ni säkert redan har fattat så kommer det tyvärr att bli rätt få bilder här på bloggen eftersom jag inte har nån kamera.
Får se hur vi löser det!

Tja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0